2011-10-14

Zaremba, Juholt, Polen och Frankensteins monster

Tidningen Resumé hävdar att ingen känner till Juholts Polenresor. Här. Träffade själv Juholt i Polen i samband med ett möte organiserat av den polska fackföreningsrörelsen Solidaritet. I samband med att Juholt valdes till partiordförande skrev Zaremba i DN att även han träffat Juholt i Polen. Den artikeln verkar inte finnas tillgänglig på nätet. Av och till förvandlas media till ett Frankesteins monster. Idag auktioneras friskt i vad som ska ske. Vi vet bättre besked ikväll. Gissa kan vi allihop. Min kristallkula är inte bättre än din.

Lena Melin sammanfattar: ..."Tvärtom verkar Juholts specialgren vara att uttala sig spiksäkert innan han vet vad han pratar om. Det började redan i installationstalet och har fortsatt med oförminskad styrka. Exempelvis sade Juholt i fredags att han brutit mot ”solklara” regler när han kvitterade ut bidraget till hela hyran. Men det finns inga regler. Det finns muntliga, ganska oklara, riktlinjer. Det är närmast tragikomiskt. S-ledaren erkänner att han brutit mot regler som inte finns" ...

Här. Här. Här. Här. Här.

2 kommentarer:

J A Stoltz sa...

Vem är Du, Skäggmes, som träffat Juholt i Polen? Och när var det, var var det, vad var det för möte - något annat än det möte 1987 som Expressen skriver om? Eftersom jag är citerad i Resumés artikel vill jag följa upp. Kan på grund av Din anonymitet inte nå Dig på annat sätt än så här. Eftersom Du som bloggskribent ska godkänna publicerade kommentarer behöver Du inte lägga in kommentaren men gärna svara mig till min epostadress janaxels@yahoo.se.

Anonym sa...

Det var samma möte som där Zaremba närvarande. Skäggmesen