2011-10-26

Världshistoria enligt M

Gilla läget säger man. Nu ger smartskallen Reinfeldt sken av att ha gjort det: – Vi har ingen lust att förvränga något eller att ta åt oss äran för något som vi inte har anledning att ta åt oss äran för.

Nej, naturligtvis inte. Underförstått är att det finns så mycket annat som moderaterna anser sig ha anledning att ta åt sig äran av? Jag skulle gärna vilja veta vad? Inte bara när det gäller svensk historia, för det är ju vad Arkelstens magplask handlar om, utan även internationell historia? Lyssnade inte journalisterna på vad han sade? Hade ingen en följdfråga till honom?

För vad som nu sker lite språklig putsning, inget mer eller mindre. Det gäller att vara noga när man väljer sina strider. Annars går det en illa. Som här. Roa dig med att kolla Twitter vad folk tycker. Som en skriver. "Märkligt att moderaterna inte tar avstånd från sin historia? De har väl alltid argumenterat för att vänstern ska göra det?"

Även om de inte tar avstånd från den vore det intressant höra hur de ser på den? Bra och dåliga sidor? In- och utrikes? Eller hur?

Inga kommentarer: