2011-11-03

En välkammad Zlatan

De kommer snart på svenska, norska och italienska. Utdrag har redan börjat publiceras. Om han och Helena träffades och idag matas vi med lite pikanta detaljer från Zlatans tid i Barcelona. Det vi får veta är naturligtvis en välkammad version.

Enligt uppgift vantrivdes han så pass att han funderade på att lägga av.

När de 23 kandidaterna till årets Guldboll nominerades fanns inte Zlatan med. Visst håller han världsklass, men inte tillräckligt för att platsa i den absoluta toppen. Annars var det igår intressant se Manchester City klara seger mot Villa Real. Allt är nu bäddat för en avgörande match mot Napoli. Intressant också att följa hur Tevez-såpan kommer att utveckla sig. Sid Lowe har här en krönika om Da Silva, Citys och kanske Premier League´s för närvarande bäste spelare. Här en annan om City.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle nog trivas i Barca om jag hade samma lön som Zlatan då; var väl 12 milj. euro om jag minns rätt.
Skämt åsido, det handlade nog mer om att Zlatan inte längre var nr. 1 och ett spel baserat på honom som det varit i flera år och i flera tidigare lag han spelat i. Nu var det Messi och mer av en totalfotboll. Det kunde inte Zlatan acceptera.

Anonym sa...

Läs vad AB skriver. Egentligen kände vi till hela historien. Att Messi kom i första hand för Pep. Och det kan man väl inte klaga på. Och i spanska tidningar står idag att nu förstår man varför Pep gjorde sig av med Zlatan. Han satte sig själv i första hand, inte laget. Skäggmesen

Yecki sa...

Från början jag själv var skeptisk "Hur ska Mesi reagera när Zlatan kommer till Barselona!Vi vet hela Barcelonas lag spälar till Mesi.I Argentinsks Lag han är ingeting.Zlatan är fodbals mestar men tackvare den italiensk agent vi fortfarande har Zlatan och han spelar för sig själv och för os.Ja gilar att titar fodbals mach om Zlatan spelar.Han är ärlig,han sa saningen.Bravo Zlatan,bravo fotbol.

Anonym sa...

Jag gillar inte Zlatan. Hur fan kan man vara så korkad att man kör bil i 300 km / timmen? Om man har kärring och ungar? Är han självmordskandidat?
Visst är han bra på plan, men utanför då?