2013-05-10

Sir Alex Ferguesson


Det mesta har redan sagts. Bara några detaljer. Hans fru, Kathy, har förbjudit honom att tala fotboll hemma! Inte ett ord. När han stiger över trösklen är det som make, pappa, far- eller morfar och ingenting annat.
När det sedan gäller hans avgång. Han försökte stiga av redan 2001, men då satte Kathy stopp. Makarna kommer ju från ett hamnarbetardistrikt i Skottland och Kathy har fortfarande vänninor där uppe. Efter att ha talat med dom fick hon veta att det som regel blev ett helsicke att ha karlarna hemma om de var lediga mer än tre, fyra dagar.
Så Alex fortsatte alltså fram tills idag. Andra detaljer. Han har tre barn och elva barnbarn. Spelar taskigt piano, talar franska och är mycket  intresserad av historia, fr a USAs inbördeskrig. Har varit över flera gånger och besökt krigsskådeplatserna. Nu ska han resa jorden runt med sin fru. Hoppas Kathy uppskattar det. För karln är en despotnatur, inte tu tal om annat. Vad har han inte vräkt ut sig .... Sonen sysslar med hästar. Dom här grabbarna lever som aristokraterna gjorde. Har hundratals miljoner. I Ferfuessons fall sägs att han är miljardär.

Inga kommentarer: