2013-04-24

Sverige-Demokraternas motioner om invandring och asyl

Sverige-Demokraterna har lagt tre motioner om invandring och asyl. Tankegångarna känns igen. Inget nytt under solen. Sveriges befolkning utgör 0.14% av världens. Den demografiska utvecklingen, inte bara i Sverige utan hela Europa, nödvändiggör invandring. Allt annat är fria fantasier, politiska hägringar om en värld som gått upp i rök och aldrig kan återuppstå. 1950 var vi tre miljarder, idag är vi sex och 2050 är vi nio miljarder. Det är den verklighet vi har att leva med. Har sett en del av den i resor genom 70 länder.    
SD vill "göra det olagligt att gömma, hjälpa eller på andra sätt underlätta för illegala invandrare att hålla sig undan" samt göra det "obligatoriskt för anställda vid alla offentliga institutioner, både på lokal och nationell nivå samt deras privata motsvarigheter, såsom skola, sjukvård, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, socialtjänsten med mera, att till polisen rapportera in uppgifter om de träffar på illegala invadrare". Här hela den motionen. 
I en annan motion föreslås att "personer i väntan på verkställighet av utvisningsbeslut bör omedelbart försättas i fysiskt förvar för att förhindra flykt, potentiell brottslighet, svartarbete eller vidare ”asylshopping” i övriga Schengen. De kan alltid komma ut ur förvaringen genom att självmant bege sig till sitt hemland eller att verkställighet kan ske, men till dess ska de sitta inlåsta". Här finns den motionen. 
I ytterligare en motion menar SD att "med en fortsatt massinvandring kommer så småningom hela kommuner få en befolkning som till övervägande del utgörs av invandrare, vilka till stor del kommer vara utländska medborgare. Detta kan i förlängningen leda till att utländska medborgare, utan känsla för svenskt samhällsliv, svensk kultur och svenska traditioner, utövar en betydande politisk makt i Sverige. Detta är inte rimligt och måste därför åtgärdas". 
Dessutom föreslås att "om Sverige involveras i en väpnad konflikt ställs särskilda krav på lojalitet mot fäderneslandet från dess högsta befälhavare. I ett sådant läge är det av största vikt att Försvarsmaktens ledning utgörs av personer som uteslutande identifierar sig som tillhörande den svenska nationen. Av dessa skäl kan ingenting annat än ett livslångt svenskt medborgarskap accepteras för en position som svensk överbefälhavare. Krav på svenskt medborgarskap för överbefälhavaren fanns i den svenska regeringsformen innan grundlagen ändrades år 2010, och detta krav bör återinföras". Här finns den motionen. Så mycket för Jimmy Åkessons uttalande om "nolltolerans" inom SD för "idioter och tokskallar". 

Inga kommentarer: