2009-12-17

Njut av Barcelona


På lördag spelar Barcelona final i VM för klubblag. Den äger rum i Abu Dhabi. Barcelona vann semifinalen mot mexikanska Atlante med 3 - 1. De har nu chansen att blir det första fotbollslag i historien som vinner samtliga sex ligor / cuper de deltagit i under ett och samma år. Ganska otroligt. Det är bara att njuta av Barcelonas spel så länge det varar. Spanska medier uppger nu att deras tränare, Guardiola, inte kommer att stanna i klubben längre än två säsonger till. Han vill till England. Chelsea eller Manchester United. Här finns artikeln. Och idag, fredag, lottas kvartsfinalerna i Champions League. Så här utföll den:

Stuttgart-Barcelona, Olympiakos-Bordeaux, Inter-Chelsea, Bayern München-Fiorentina, CSKA Moskva-Sevilla, Lyon-Real Madrid, Porto-Arsenal, Milan-Manchester United

Spanska medier uppger också att Pep Guardiola sagt att klubben inte kommer att köpa Robinho eller någon annan spelare så länge Barcelona fortsätter spela som de nu gör. Man har egna påläggskalvar: Bojan, Pedro och sist men inte minst den 18-årige kille som kallas för "Israels Messi".

Inga kommentarer: