2010-10-19

Sir Alex, Rooney och kvällens match


Manchester United är lika öppet som Kreml en gång var. Ingen jäkel släpps över bron. Så Sir Alex´s uttalande, han är adlad för sina fotbollsinsatser, är intressant. Inte bara för Rooney är en bra spelare, Uniteds ekonomi är i gungning, Sir Alex själv till åren utan också för att Rooney, som gick i säng med två horor då frun väntade barn, nu tvingat Sir Alex att krypa till korset. Naturligtvis tillåts inga frågor. Det är Gud Fader själv som talar.

Rooney har hittills varit en av de få United-spelare som stått upp för "hårtorken" Sir Alex. Han kallas så för att han ställer sig framför de spelare han är förbannad på och vrålar så att deras hår ställer sig på ända. När nu Rooney inte får spela och publiken bara sjunger hans namn kommer hela laget i knipa. Därav Sir Alex´s i TV. Ronney är också arbetargrabben som tappat huvudet. Anser sig värd uppåt miljarden. Kan ingen få ner killen på jorden?

Annars är det bara att se fram mot kvällens stormatch mellan Real Madrid och Milan. Erik Niva, landets bästa fotbollsreporter, ger här en vink om vad som komma ska.

Inga kommentarer: