2012-04-19

Klimatsvindeln bekräftad. 30 miljoner innevånare i Sverige?

Egentligen är det ingen nyhet. Klimatsvindeln, att tillräckliga åtgärder inte vidtagits av politiska skäl, att utsläppen stadigt ökar, är känt sedan länge. Men slås mynt av. Politiker, forskare och företag har gjort och gör karriärer, pengar på klimatet. Det är skrattretande se politiker bedyra att till 2050 ska allt vara annorlunda. Dvs då de inte sitter vid makten. Politiker ser bara nästa val. Och företag marknadsför vad som med klimat och forskare raggar pengar för klimatets skull.

Klimatförändringen kommer att leda till folkomflyttningar. Även inom Europa. Svenska turtistorganisationer gnuggar redan händerna och räknar. Sommartid blir det för varmt vid Medelhavet. Turisterna kommer alltså att söka sig till Sverige! Halleluljah! Och inte bara det. Det finns scenarios över hur framtida befolkningsökningar / förflyttningar kommer att slå in över Sverige. Vi kommer kanske här att bli uppåt 30 miljoner innevånare.

Härliga tider, strålande tider. Fortsätt rasa mot kärnkraften. Fortsätt festa ner i graven. Gör som våra pensionärer. Res jorden runt, för goda samtal, ät och drick gott. Se människan i all hennes dårskap. Inte heller den särdeles ny. "Till Dårkapens Lov" skrevs redan på 1500-talet.

Inga kommentarer: