2008-09-11

Sexlekar och sexleksaker


Den urgamla grottkonsten - uppåt 34 000 år gammal - rymmer inget nytt. Förutom det faktum att alla grottor är nedlusade med ristningar av manliga och kvinnliga könsorgan finns även ristningar som vore de hämtade ur någon av dagens allt mer porriga kvällstidningar. T ex ristningar av nakna dansade kvinnor ( party ), hopbundna nakna kvinnor ( bondage ), pinuppor liggande utmanande på marken, älskande par, lesbiska par etc etc.

Det finns t o m en förhistorisk sexleksak i form av en dildo. Tillverkad för kvinnor av blankpolerat ben. Storlek som ordinär penis. Tyvärr kan inte bilden läggas ut. Den återfinns bara i Dale Guthris bok, inte på nätet. Det säger bara en sak - att vi människor inte förändrats så mycket under de senaste 34 000 åren som vi vill inbilla oss. Så vad som ska anses "modernt" tål sannerligen att diskuteras.

T ex av McCains vice-president Sarah Palin som är bokstavstroende kreationist, tror att Jorden är 5 000 år gammal och vill avskaffa all sexualundervisning i skolorna och som ser kriget i Irak "en del av Guds plan." Hon är en utmärkt representant för USA, ett "modernt" land där majoriteten av landets befolkning också tror att jorden skapades för 5 000 år sedan.

Inga kommentarer: